Aanbod

Re-Mind ondersteunt leerlingen die via de Examencommissie een getuigschrift of diploma van secundair onderwijs willen behalen.

Hoe pakken we dit aan? Alles is mogelijk en zoals steeds werken we op maat van de leerling zijn wensen en noden. Hier alvast enkele mogelijkheden op een rijtje:

Fulltime onderwijs: wij bereiden je aan de hand van onze eigen opgestelde cursussen conform de vakfiches van de Examencommissie voor op je examens. Je volgt dagelijks 1-op-1 les in je eigen leslokaal en wisselt vakinhoudelijke coachsessies af met studie en pauzes. De sessies worden steeds aangepast aan de individuele noden

Deeltijds onderwijs: heb je nog slechts enkele vakken af te leggen bij de middenjury, dan kan je kiezen om deeltijds les te volgen. We bereiden je voor op je examens met onze eigen opgestelde cursussen conform de vakfiches van de Examencommissie. Je krijgt 1-op1 les in een van onze leslokalen en wisselt vakinhoudelijke coachmomenten af met studie en pauzes.

Vakinhoudelijke bijlessen: studeer je thuis op eigen houtje maar ondervind je vakinhoudelijke problemen? We helpen jou in de vakspecifieke bijlessen bepaalde leerstofonderdelen beter te begrijpen. We maken extra oefeningen en zorgen dat je de leerstof beheerst.

Studiebegeleiding: je wil graag zelfstandig studeren maar je hebt nood aan een goede studieaanpak. Planning, timing, volharding, opvolging, studieaanpak en controle worden besproken en aangepakt.

Begeleide studie: voor wie de aandacht er thuis niet kan bijhouden en de focus en de motivatie net dat beetje extra nodig heeft. Je kan in alle rust studeren in een van onze lokalen. We maken een optimale studieplanning, beantwoorden je vragen en volgen je studieprestaties op. 

Mail ons via info@re-mind.be of bel naar 056 29 80 70 en vertel ons hoe wij jou kunnen helpen. Wij staan voor jou klaar!

Welke opleiding kan je bij ons volgen?
2de graad
ASO - Economie - Humane Wetenschappen - Latijn - Wetenschappen 
TSO - Handel Talen
BSO - Kantoor
3de graad
ASO - Moderne Talen Wetenschappen - Moderne Talen Wiskunde - Wetenschappen Wiskunde
TSO - 
Farmaceutisch Technisch Assistent - Handel - Onthaal en Public Relations - Secretariaat Talen - Sociale en Technische Wetenschappen
BSO - 
Kantoor/Kantooradministratie en Gegevensbeheer - Kantoor/Logistiek